Ons aanbod

Bussum

Personeelshuisvesting

Wij zijn al ruim 20 jaar de vertrouwde partner voor mensen die vastgoed bezitten en zoeken naar een betrouwbare en efficiënte manier om hun vastgoed in te zetten voor huisvesting. Wij zijn experts in het verzorgen van vastgoed en bieden een totaaloplossing waarbij we onze klanten ontzorgen, verzorgen en bezorgen.

Meld u nu aan bij Staff Housing Solutions en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het verzorgen van uw vastgoed voor huisvesting.

Start vandaag in vier stappen

1.

Meld je aan via
onze website

Aanmelden via ons formulier op de website is eenvoudig en snel. Het enige wat u hoeft te doen is uw contactgegevens en informatie over uw vastgoed object achter te laten.

2.

Vastgoed object
bekijken

Wij nemen contact met u op voor het bezichten van uw vastgoed object. We inspecteren en beoordelen het object op haalbaarheid en de verhuurwaarde.

3.

Contract opstellen
en tekenen

Na het bezichtigen van uw vastgoed object en vaststelling van de huurvoorwaarden, stellen wij samen met u het contract op. We beschrijven alles in eenvoudige taal.

4.

Maandelijkse huur
ontvangen

Wij verzorgen de verhuuradministratie en zorgen ervoor dat de maandelijkse huur tijdig wordt ontvangen en overgemaakt op uw rekening.

Start vandaag met verhuren en haal het
maximale rendement uit uw vastgoed